Over mij

Mark HuijgensFoto Mark Huijgens

Exact Consultant

Na mijn  studies Logistiek Management en Bedrijfskunde  ben ik in 1996 als junior Exact Consultant bij Exact Software begonnen. Daar heb ik geleerd dat mijn theorie aan moet sluiten bij de praktijk. Ik heb de halve wereld afgereisd voor de implementatie van de diverse producten van Exact. In deze periode heb ik me ontwikkeld van junior-consultant tot senior-consultant.
In mijn functie als senior Exact Consultant was ik verantwoordelijk om, in het kader van pre-salestrajecten, ook advies te geven over het gebruik en de aanschaf van de Exact-software voor diverse typen organisaties.
Ik heb, bij meerdere projecten, collega-consultants en software-ontwikkelaars begeleid bij de implementatie van producten van Exact Software en was ik eindverantwoordelijk voor de oplossing voor de klant.

Daarnaast heb ik ervaring als projectleider (Prince-2 volledig gecertificeerd) en als manager.


Visie

Door mijn bedrijfskundige achtergrond ben ik altijd nieuwsgierig hoe automatisering kan bijdragen aan de doelstellingen van een organisatie.
Mijn uitgangspunt is om de processen van een organisatie te verbeteren. Daarbij is automatisering een hulpmiddel om deze doelstellingen te bereiken.
Mijn doelstelling is bereikt als de doelstellingen van een organisatie zijn bereikt.

 

Mijn werkwijze
Voor mij is het belangrijk dat u en uw medewerkers aan de slag kunnen met de verbeteringen. Ik vind kennisoverdracht en borging van de nieuwe kennis belangrijk. Ik neem uw medewerkers mee tijdens het ingebruik nemen van de nieuwe functionaliteit en begeleidt ze ook nadat de nieuwe software ingebruik is.

 


 

HC streepjes 1200px